Kawan Baek

Sunday, 24 January 2016

Cinta Si Wedding Planner [OST]

Assalamualaikum semua. Selamat tengahari. Pukul 7.00 malam mesti dah ada depan tv kan, nonton tv3 Cinta Si Wedding Planner. Alaa yang ada Adi Putra dengan Mira Filzah tu. Comelkan Mira Filzah tu, suweet sangat. Cerita pon oke la. Tak pernah baca novel tapi boleh terima la kalau tengok cerita. Tapi tengok cerita sebab nak dengar lagu je. Eh boleh ke macam tu.Ha Ha sebab part yang chorus tu selalunya tiba untuk part yang suweet muweet kan. Ligat je otak nak ingat. Tapi bab mengaji fail kan nak ingat . Suara Ippo Hafiz pon best wei. haha dah macam iklan Huawei best wei pulak. KahKahKah.

Jom acik belanja lirik lagu si Ippo Hafiz nie.



IPPO HAFIZ - KEKAL BAHAGIA

Tajuk : Kekal Bahagia
Artis : Ippo Hafiz
OST : Cinta Si Wedding Planner

Lirik Lagu Kekal Bahagia - Ippo Hafiz
Ku telah melupakan dirinya
Ku telah benar-benar melepaskan
Kini aku hanya ada kamu
Mengertilah cintaku

Kuatkanlah untuk bersamaku
Teguhkan hatimu menemani aku
Menjalani waktu-waktu hidupmu
Aku kan selalu ada denganmu

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu


Ku harapkan engkau
Yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku
Kekal bahagia selamanya

Memang benar aku mencintaimu
Memang benar rasa menyayangimu
Setulusnya rasa hati ini
Hanyalah padamu

Ku harapkan engkau
Yang terakhir
Dalam hidup ini
Setia bersamamu
Hingga hujung waktu ku [2x]
Kekal bahagia selamanya [2x]
Bahagia

No comments: