Kawan Baek

Wednesday, 11 December 2013

Welcoming TDM

assalamualaikum.
malam ni welcoming TDM diadakan.seperti biasa surau menjadi tempat perjumpaan kami untuk apa-apa aktiviti. Alhamdulillah.semalam WELCOMING TDM dah dibuat tapi for part ONE only, so kami yang dah di kategorikan sebagai senior kata kau ni diadakan malam lain pula.Kenapa turn we all malam ni,bukan sebab di anak tiri kan tapi, ye la,we all kan dah banyak semester menjadi penghuni tetap untuk kolej nie so tak payah nak membebel banyak kot pasal RULES & REGULATIONS kat kami.hihi biasa lah part ONE ni semua baru bagi diorang so kene ambil time yang khusus buat diorang paham apa itu yang dinamakan RULES & REGULATIONS.

SEPERTI biasalah welcoming TDM,memperkenalkan JPK baru(kalau ada yang baru)dan lagi memperkenalkan fellow dan juga sepatah dua tiga empat lima kata dari beliau.Semester kali ni masih lagi dipegang oleh fellow yang lama iaitu EN.ZAFIAN a.k.a en.Zaf yang comel gitu.hihihi Manakkala pn.Mas Ayu Diana dah tak jadi fellow kami diatas sebab..adalah sebab beliau sendiri.hihihi lagipom pn.Mas ada baby kecik.

So yang lain-lain cerita pasal...yang sama kena jaga sahsiah rupa diri,dan cuba untuk ikut RULES & REGULATIONS yang diberi.So jangan cakap banyak ikot je.Kalau nak list kan satu-satu agak banyak...

Haa ada benda baru kat sini.alhamdulillah ada peningkatan.dengan ini diumumkan bahawa bacaan YASSIN setiap malam JUMAAT berkuatkuasa bermula minggu ini yea. So stat dengan level satu & dua sampailah seterusnya. Bagus jugak cadangan ni,tak de la masa kita terbuang macam tu je.Selalu dok mengaji sorang-sorang je,tapi lepas ni dah boleh baca ramai-ramai lagi seronok dan boleh menghayati dengan lebih mendalam lagi rasanya. oke JPK kerohanian kali ni lebih jitu dalam menjalankan tugas yang diamanahkan oleh beliau. SYABAS

Oke rasanya setakat ni dulu.