Kawan Baek

Wednesday, 11 September 2013

Edit Picture!!!

oooohoiii.
ha
Assalamualaikum semua
Kita takda ingstagram.
haha eja pom tak berapa reti
ada hati nak beringstagram
huh
tetiba emo kan.
bukan apa saja je nak buat crite
hari ni jadual tak berapa nak padat
petang pukul tiga baru ada kelas
tapi sebelom pukul tiga dah pegi library ulangkaji la kononnya
tapi melalut ke benda lain.
ye la dah ada wifi free 
so apalagi serang la kan.
kelas hari ini ada Quiz.
soklan pom miss ambil dari tuto book.
so macam dah terkesan apa yang bakal berlaku
naseb baik dah buat soklan,so boleh la jawab
alhamdulillah.

Malam pulak having bengkel FINANCIAL ANALYSIS 
with Sir ensem lagi bergaya
SIR FAIZ
hehehe

penat pom takper 
berbaloi la jugak
sebab happy je waktu bengkel tu berlansong.



#opps.abaikan gambar kat atas.
#hobi baru

No comments: