Kawan Baek

Thursday, 29 August 2013

Muhasabah Diri

Biarlah dia yang pergi dari hidup kita.
.
..
Cukuplah dengan segala tangisan
.
..
...
....
Redha dan tabahlah kamu

Wednesday, 28 August 2013

Kami Si Twin

Salam semua..
Hadoiii macam penat jer hari ni. padahal tak der kelas pom. Hehehe penat-penat pom hari ni terbuat jugakla assignment madam Sukuriyyah acik yang cantik tu. Dia memang cantik.Puji sikit moga-moga dapat la markah lebih.
So hari ni lepas je buat assignment tangan gatal nak update ataopom kata lain makeupkan bloh.hahaha.So picture kat bawah tu menunjukkan blog acik dah siap dimakeupkan, SIMPLE je.Sebab acik suka yang simple.HARUSLAH.Tapi lepas siap makeup, login twitter jap tengok-tengok eh sama la baju diorang nie.Amacam cantik tak? Tapi rasenya takder secantik blog-blog blogger yang awesome tu.Macam yang acik cakap i loike SIMPLE.hehehehe jangan marah.

So,merewanlah dengan blog ngan twitter kite.
.
..
...
....
.....
......



nie twitter kite.kalau nak follow disilakanlah


Picture kat bawah ni menandakan acik teringin benor nak twin.
macik dua orang ni anak sedara acik ...



the twin..

p/S :bErharap..

Tuesday, 27 August 2013