Kawan Baek

Friday, 21 June 2013

PERASAN

Normal tak bila kita rasa orang di sekeliling kita perasan atau pun sangat melayan perasaannya.
Padahal benda tu hal kecik jer.
Rasanya budak form 1 pom boleh settlekan benda tu,(mesti budak tu terover jugak).
Tapi orang cakap baik ignore je kan benda yang -ve ni.
Tak payah dok pikir sangat.
Kau baget boleh sedia kalakan poblem kau kalau kau dok citer kat orang.

Huh...

Cuba lah muhasabah diri dulu. cermin la masa lalu.
Undur balik,,please saya mohon dengan anda.
Jangan sampai saya rasa akan menyampah dengan diri anda.
Hope bangun pagi esok kau dah tak ungkit lagi kisah tu oke.

#Lawan sampai sudah

Tuesday, 11 June 2013

Entry dalam perpustakaan



 
cantekkan doodle kat atas nie
kalau korang nak tengok yang banyak lagi pergi la kat sini
 
 
pasti korang menyukainya