Kawan Baek

Wednesday, 27 February 2013

February 2013 Blog Giveaway by Lin Handmade Greeting Cards

it's come again 
ada orang buat GIVEAWAY
so kite join
hehehe


nak join nie 
jom pegi ke blog kakak cantek kita nie


harap-harap la kita menang.
Doakan acik yea
sayang semua..

FELLINA INCHLOSS LOTION

Assalamualaikum semua warga UiTM, oppppsss.salah tempat ek??hehehe sory ASSALAMUALAIKUM semua wahai warga blogger di luar sana mahupun di dalam sini.heheheh.Hari ni sebenarnya acik banyak kerja tapi nak jugak buat post untuk hari ini.sangat dah boring untuk jari jemari manis ni wat kerja so acik rasa nak menulis pulak dengan blog BUDAK CEKELAT MANIS.

Sebenarnya dah lama nak post benda ni.alang-alang masok library dengan kemudahan aircond nye dengan wifi selaju macam bukan macam siput sedut corot tu.So tangan pom gatal la nak menaip. beberapa hari yang lepas Anis merangkap kakak kite tersayang tu suruh kita buat album dan letak seberapa banyak gambar dalam fb die.tapi tak sempat sangat so hari ni kira sempat lakot.heheh buat-buat sempat la kot.

So hari ini saje je nak preview gambar,tapi tanak cerita banyak.. gambar je yang boleh berkata-kata.hehehe.. saksikanlahhhhhhhhh



cantekk tak orang kat atas tu.hehehe mestila cantekk kan. tak tahu macam mana dia boleh transform jadi macam tu jom kita terjahhh..


jeng-jeng-jeng-jeng(berapa banyak jeng nia)

hehehehe
dengan benda alah nie la dia boleh jadi macam tu.(insyaallah)

nak tahu macam mana benda ni berfungsi??
jom ambik tahu nie

Before 46kg SELEPAS GUNA FELINNA INCHLOSS LOTION - 41kg!! 5kg Weight Loss...

-->> 5 Kelebihan Yang Perlu Anda Ketahui! Tentang INCHLOSS LOTION NI <<--

-diformulasi dari bahan semulajadi yg selamat utk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik.

-dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang... Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna..(Jd jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.)

-yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.

-selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

-boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut)

Sebotol RM75 WM RM80 EM include pos
(copypaste dari Anisa)

dah banyak testimoni dari customer diorang ni.
antaranya





macam mana nakguna erk??


even orang lelaki pom boleh guna nie

hehehehe


bukan setakat untuk kempis kan perut 
but


nie untuk dagu berlapis pom boleh

So apa tunggu lagi beli lah dengan harga borong .hehehe.
kalau nak order or paper pom boleh pegi ke fb kakak kite at 

hehehehe.okeylah sampai sini dulu yea.acik nak continue with kerja yang berlambak nie. papai

p/s: hidup mesti bersederhana walau dalam apa jua  keadaan sekali pom.
selamat beramal...:)