Kawan Baek

Sunday, 3 June 2012

Entry takder tajuk


Assalamualaikum & selamat pagi.Mulakan pagi anda dengan senyuman yang sangat indah macam orang kat dalam picture di atas.hehehe.Selamat berbekpes ye semua.Pagi-pagi sudah senyum sebab senyuman itu satu sedekah.Tapi kalau pagi-pagi celik mata dah berfacebooking,berblogging itu apa tabiatnye yea.heheehe.

Senandung berkasih

Abaikan tajuk entry tu okeyy....

Dimulakan dengan bismillah(nati korang akhiri dengan alhamdulillah).Dah dua bulan kan dok umah.dengan rutin yang sangat biasa...Makan Mandi Tidor pastu ulang balik sampai lah nak mulakan semester yang baru ni kan.hehehehe.Sebenarnya acik dah lama bercuti ni...Tak sampai hati la nak tinggalkan semua benda yang dah sebati dengan acik ni..hihi benda apalah sangat abeh-abeh pom bantal busuk jer Tak sampai tujuh hari pom lagi untuk mulakan sem yang  baru.adoiiyaiiiii..Dah la tak dapat dok kolej.tapi apa-apa pom nak kene wat rayuan dulu...untuk stay lagi dok kat kolej..susah kot duduk kat luar ni,macam-macam dugaan ada.Dah la acik nie jenis yang tak makan saman sebab makan nasi je ngan lauk-pauk kan.Alamat nye kalau dok luar merundum jatuh lagi la result.hehehehe part tu tak der kene mengene oke.Geng-geng acik semuanya nak duk luar.Sebabnya masing-masing dah dapat bilik untuk disewa & diorang taknak pegi merayu-rayu ngan puan johanna, puan wani & en.siha.Sebenarnya bukan merayu sangat pom,cuma ada rules & regulation je yang patot di patuhi oleh pemerayu.hihihihi.So, diorang amek keputusan tak nak dok kolej dah.hehehe.tak per perjuangan harus diteruskan jugak.tetiba plak. Tapi wahida merangkap satu dorm dia pom nak wat rayuan jugak, so ada geng la kita yea.hehehe.

eh tetiba ada kat sini??

Mungkin sekarang ni dah tiba masa untuk hidop berdikari tanpa bantuan rakan-rakan(GENG DAUD SU yang amat rapat disisi.Selalunya ada je yang back up.tapi lepas ni tak kot.Pegi kelas sorang-sorang, xder ekor dah kat belakang.sob tigaratuskali sambil tangan sapu hidong. Mama acik cakap kalau xdop geng pom bukannya dok sorang-sorang kat kolej tu,ramai lagi orang laen eh.Betul jugok.xpolah gtu gak.hihihi.Rasa macam dah tak sabar nak g wat rayuan & aksi pujuk memujuk fellow kolej supaya diterima balik dok kolej la plak.Tak sabar jugak nak menjalani hidup sebagai seorang mahasiswa diploma pengurusan bank semester ketiga ni. Sekarang dah siap- sedia dengan alatan yang telah disediakan dan jugak perisai-perisai yang akan menahan ancaman dan jugak kritikan daripada sekeliling.hahaha.membara tak semangat acik nie??kalau angguk tiga kali.hehehehe saje je.

okelah rasanya setakat tu dulu entry kali ni yea.Insyaallah kita sambong lagi...Tadi seblom blogwalking tangan rajen sangat edit pict. So,enjoy yea dengan pict  tersebot...

memulakan perjalanan overnight.

peace

k.pijah & adek beliau

dah abes tu je oke..
nunite korang
&
enjoy ur reading