Kawan Baek

Sunday, 20 May 2012

First Photo Contest BY Dayah

                                                                               

assalamualaikum semua...

Malam yang sangat ceria. tadi masa dok tengah asyik je blogwalking.terjumpa la satu contest nie oleh miss-pink-dayah : First Photo Contest BY Dayah....

So,amek keputusan cepat-cepat tanpa pikir panjang teros join nie....
Biasa lah nak join kene ikot syarat yg dah ditetapkan...
So ni rules & regulation nya...




 Syarat-Syarat


1-copy and paste banner  buruk comel kat atas nie kat blog korang

2-buat satu entry tentang contest nie

3-lepastu letak gambar yang telah korang edit 

4-wajib follow & like sponser

5-limit 4 gambar shj

6-tinggalkan link di kotak comment dayah saya jgn tinggalkan di chatbox

7-kepada sesiapa yang blog dia tak boleh right click sila sertakan sekali URL gambar ye

kalau ada nak sponser bagitau dayah kat fb

wajib follow blog and like page sponser and also jangan lupa klik churp-churp dayah yer



TARIKH TAMAT : 27/5/2012


Tu la rules &regulation dia....
So dah baca kan rasenye macam berkelayakan je kan....
Kat bawah nie photo yang acik pertaruhkan yea....
Korang jangan gelakkkk(padahal xdak sapa pom nak gelak)

ni masa ummor 2 taon setengah

ni masa terima sijil pasti

spesel photo
acik punye anak buah(tWins)
zafirah & zahirah

trip to cameron highlands
acik yg comel tudung pink
with atun tiuttt
So itu sahaja photo....

Kalau nak join jangan segan..
KLIK JE


No comments: