Kawan Baek

Sunday, 20 May 2012

First Photo Contest BY Dayah

                                                                               

assalamualaikum semua...

Malam yang sangat ceria. tadi masa dok tengah asyik je blogwalking.terjumpa la satu contest nie oleh miss-pink-dayah : First Photo Contest BY Dayah....

So,amek keputusan cepat-cepat tanpa pikir panjang teros join nie....
Biasa lah nak join kene ikot syarat yg dah ditetapkan...
So ni rules & regulation nya...




 Syarat-Syarat


1-copy and paste banner  buruk comel kat atas nie kat blog korang

2-buat satu entry tentang contest nie

3-lepastu letak gambar yang telah korang edit 

4-wajib follow & like sponser

5-limit 4 gambar shj

6-tinggalkan link di kotak comment dayah saya jgn tinggalkan di chatbox

7-kepada sesiapa yang blog dia tak boleh right click sila sertakan sekali URL gambar ye

kalau ada nak sponser bagitau dayah kat fb

wajib follow blog and like page sponser and also jangan lupa klik churp-churp dayah yer



TARIKH TAMAT : 27/5/2012


Tu la rules &regulation dia....
So dah baca kan rasenye macam berkelayakan je kan....
Kat bawah nie photo yang acik pertaruhkan yea....
Korang jangan gelakkkk(padahal xdak sapa pom nak gelak)

ni masa ummor 2 taon setengah

ni masa terima sijil pasti

spesel photo
acik punye anak buah(tWins)
zafirah & zahirah

trip to cameron highlands
acik yg comel tudung pink
with atun tiuttt
So itu sahaja photo....

Kalau nak join jangan segan..
KLIK JE


Friday, 18 May 2012

sayapompandai

assalamualaikum semua...

Malam nie sudah terasa keboringan yang sangat panjang.
padahal sama aje ngan hari-hari lain pom..
lamanye nak masuk belajar balik kan.

Tapi kalau di tolak tambah bahagi dengan darab tak sampai
sebulan lagi untok memulakan zon belajar kan.

So, malam ni untuk tidak membazirkan waktu
di biarkan begitu sahaja
acik telak memulakan satu projek yang agak gempak
rasa-rasanya kalau masuk kontest mesti menang kan??
hehehe saja je nak meriakkan diri sekejap.

Malam nie terhasil lah
satu art work yang telah menguji tahap
kesabaran acik yang terlalu tinggi
umpama pokok kelapa yang sudah tua
dan menunggu masa untuk
ditumbangkan oleh tuannya.

Oopppsss apa melalut nie...
oke acik nak la jugak share ngan korang
apa yang telah menguji sangat kesabaran ko ni acik...

Sila scroll dibawah!!!





taraaaa..
ni lah dia..
acik namakan dia 
CIK TIMAH KEBABOMMM!!

Kalau nak dibandingkan dengan pembuat doodle yang lain
maka jauh lah cantik lagi yang diorang punya kan.hahahah
xusah disangsikan lagi...
Tapi ni yang mula-mula 
so agak tidak menampakkan kekemasan nya lagi

TETAPI akan diusahakan lagi dengan lebih baik lagi..
nak jadikan mata dia macam FASHA SANDA ke
tudung macam DIANA AMIR ke 
baju macam  HONEY MADU ke...
tetiba plak kan..

So,sama-samalah kita majukan
SUKAN untuk negara..(out of topic)

Apa-apa pon.
esok malam korang kene pastikan pilihan korang adalah tepat yea.
kenape??
GOMO KELATE GOMO..
hahahahaha.