Kawan Baek

Thursday, 26 April 2012

Debarab Hati.

Assalamualaikum blogger-blogger semua.(chewah ayat penuh kot ini malam)hehe.i like i like.
Acik harap korang semuanya sihat-sihat la hendaknya idok.hehehe.
Malam ni lagi sekali berblogwalking.dah penat jalan-jalan rasa macam nak tulis something lah.
Dup! Dap!..
Hati makin berdegup menandakan hari nak hujan..
eh boleh pulak yea
Sebenarnya hati malam ni sedikit tidak senang.
Sebabnya terlalu sangat memikirkan pasal result yang akan meletup pada
keesokan harinya.
Tapi en.imran cakap pihak universiti dah emailkan dekat student diorang
dalam pukul 1am
So,kalau sapa-sapa yang terasa tanak bangun esok hari,
sila la tunggu hingga pukul satu pagi nak tengok result yea.
Sama ada result korang gempak ke gempuk ke,
kena la redha yea.
Sebab itu adalah hasil yang telah kita tanam dalam
beberapa yang lalu.
Untuk semester ini tak harap sangat,
tapi berharap jugak la.
Sekurang-kurang nya berterusan la sampai
ke akhir semester yang akan datang.

Bukak FB ramai kawan-kawan yang dok sebok - sebok cakap
pasal result.
Sungguh baca je post diorang,
terasa nyilu je,
macam ada something yang akan berlaku.
Harap- harapnya keputusan molek la yea.
Sama-samalah kita berdoa semoga ALLAH
sentiasa menemani kita,













Tengok nak tido pom tak senang taw.(tapi lena je nampak kan)



Semoga Allah tetapkan iman kita semua.
Kat sini acik sertakan sekali doa untuk hilangkan debaran di hati...


Sama-sama kita baca untuk hilangkan dan tenangkan kita ya.

Bak kata pepatah kat bawah ni......


Okelah acik pom dah tak larat mata nie.(baget nak tunggu pukul 1am, tapi takut jem)
Pesanan acik senyum sokmo.....




Opppppsss....
ada lagi la..........
petang tadi asyik terfikir pasal dia je....
hehehehe
Sape- sape???


Oppppsss!!
No!No! No!
Bukan dia oke....
hehehehe....



No comments: