Kawan Baek

Tuesday, 27 March 2012

Merdeka

      Salam semua. hari ni rasa happy sangat.(macam nak pegi lompat katak sampai 40 pusingan) opps bole ke?hehehe. korang nak tahu ker kenape acik ni happy sangat?mestila hari ini rasa happy sebab hari ni last paper for final exam untuk semester ni.sekarang dah part 2.next sem part 3(insyaallah) last paper tadi ACC116.huh setelah agak lama berperang selama 3 jam kat dalam dewan profesional kat uitm yang sangat beku.hehehe.statement tipu...tapi memang sejuk kot.maka habes lah peperangan untuk semester ini.
Lepas itu,kita orang geng DAUD SU pom pegi la kat tempat biasa untuk makan.heheh(makan tu penting kot)and then habes je makan masing-maisng sibuk nak balik bilik sebab nak packing barang yang telah tersedia untuk dipacking oleh geng-geng DAUD SU.hahaha.lagi sekali masing-masing macam nak lompat katak jer.sampai bilik jer terus simpan semua barang.
      Dah siap semuanya,masing-masing dah xsabar nak balik dah.muka dah macam nak senyum ngan tanak senyum sama banyak.dan dengan senanga hati bawak beg masing-masing bushhhh rempuh pintu teros balik umah.hahahhahaha.statement tipu.(jangan percaya)
       And then, bila dah sampai rumah rasa macam pelik kot. sebab biasa nye after solat maghrib or before kita orang ramai-ramai turun order makanan kat kat kafe TDM. tapi malam ini semua dah tersedia kat atas meja and bersedia untuk makan jer.huhh macam dah rasa rindu la pulak kat geng-geng DAUD SU ni. ye la biasanya makan sama-sama,tonton wayang cite korea sama-sama.mengumpat sama-sama(oppsss)hehehe abaikan.tapi sekarang dah xboleh sama-sama dah.huhuhu sedih nye.
Harap-harapnya semester depan berjumpa la lagi kita yea.jumpa di bilik yang sama, kelas yang sama,(sangat rindukan suasana tu)
       And malam tadi before tangan ni gatal nak menulis, acik ada baca satu pesanan daripada BONDA kami tercinta , merangkap pensyarah BEL260 acik iaitu WAN ZUMUSNI WAN MUSTAPHA.
KLIK je kalau korang nak baca.

oke acik gerak dulu.dah nak tdor!!!!!!

Wednesday, 21 March 2012

itu kata saya.

Salam...
MKT243
saya tengah mengolah anda sekarang ini.

budak ini tengah mengadap buku ini.

boleh x nak wat lompat katak macam 
budak Daniel ni??

huhuhu.
sangat cumil
saya la yang cakap.
orang lain saya xtao
lalalala


p/s:nak ucapkan setinggi-tinggi TAHNIAH buat sahabat saya yang telah mendapat licence yang mengiktirafkan beliau sebagai salah seorang mici dekat Malaysia ini & juga TAHNIAH sebab dapat boyfie baru.huhu.saya je yang takde(sambil wat muka kecian & muka jeles) apa nak tengok boyfie baru die??oke KLIK SINI